Skip to content
Dit kunnen wij!

Camera laten repareren

Alle telefoons en tablets van tegenwoordig hebben een camera aan de voor- en achterkant. Met de camera aan de voorkant kun je mooie selfies maken en videobellen. De camera aan de achterkant zorgt ervoor dat je andere mooie momenten kunt vastleggen. Is de frontcamera van jouw telefoon of tablet kapot of de lens op de achterkant? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk de kapotte camera laten repareren. Plan eenvoudig je afspraak bij ons in, wij fixen het voor je!

Veelvoorkomende schade

Dit zijn de meest voorkomende schades aan toestellen. Staat jouw schade er ook bij? Of kunnen we je met een heel ander reparatieverzoek helpen?
0%
Beeldscherm
0%
Waterschade
0%
Oplaadpunt
0%
Accu

Waarom Mega Repair?

Omdat we gewoon goed zijn in wat we doen. Onze monteurs zijn echte vakmensen en begrijpen dat jij snel weer bereikbaar wil zijn of je tablet nodig hebt.

Gecertificeerde monteurs

ESD veilige werkomgeving

Professionele werkplaats

Service met een glimlach

Meer dan 10 jaar ervaring

Ook voor bedrijven

Camera reparatie

Is jouw telefoon of tablet gevallen en lopen de barstjes nét over de cameralens of over de frontcamera? Dan wordt het vastleggen van bijzondere momenten lastig. Tegenwoordig legt iedereen graag zijn of haar favoriete momenten vast met een leuke foto of een gezellig filmpje. Daarom wil jij natuurlijk zo snel mogelijk de camera laten repareren! Een kapotte of beschadigde camera kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je je telefoon of tablet hebt laten vallen en dat daardoor de camera beschadigd of kapot is. Maar het kan ook zijn dat je telefoon of tablet in het water of misschien zelfs in de wc is gevallen. Daardoor heb je kans dat de camera waterschade heeft opgelopen. Zo kunnen we nog veel meer oorzaken opnoemen. Maar voor al deze oorzaken is er echter maar één oplossing; de camera laten repareren. Bij Mega Repair staan wij graag voor je klaar als het gaat om reparaties. Jouw telefoon of tablet is bij ons in goede handen. Wil jij graag weten wat de reparatie gaat kosten? Bekijk dan onze prijslijst!

Snel en deskundig jouw telefoon of tablet camera laten repareren door Mega Repair

Mega Repair staat voor snelle en deskundige service en reparaties. Wij repareren de camera van jouw telefoon of tablet alleen met goede en originele onderdelen. Na de reparatie maakt jouw toestel weer de mooiste foto’s en video’s. Back on the gram!

Bovendien zorgen wij er ook voor dat jij nooit lang hoeft te wachten. Duurt het repareren van de camera langer dan verwacht en kan jij niet lang zonder jouw telefoon of tablet door bijvoorbeeld jouw werk? Dat snappen wij! Daarom bieden wij jou dan graag een leentoestel aan. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en wij beschikken over een professionele en ESD veilige werkplaats. Ook niet onbelangrijk! Daarnaast hebben onze medewerkers al meer dan 10 jaar ervaring, geen uitdaging is voor ons te groot. Je krijgt bij ons service met een grote glimlach en 12 maanden garantie op de reparatie! Heb jij nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

Camera laten repareren op locatie

Mega Repair kan de camera van jouw telefoon of tablet op de eigen reparatieafdeling repareren maar ook bij een winkel bij jou in de buurt. Superhandig toch? Wil je meer weten over de reparaties of de prijzen? Of wil je checken wanneer wij bij jou op locatie in de buurt zijn? Dat kan ook! Vraag het ons gerust.

Maak een afspraak

Door middel van ons handige afspraak systeem plan je gemakkelijk een afspraak in. Geef aan welke telefoon of tablet je graag wilt laten repareren, om welk merk en om welk model het gaat. Kies vervolgens een geschikte datum en voilà! Let wel op, de afspraak is pas definitief wanneer deze door ons wordt bevestigd. Tot snel!

iPhone laten repareren, Samsung telefoon laten repareren, Huawei telefoon laten repareren, Oneplus telefoon laten repareren, LG telefoon laten repareren, Sony telefoon laten repareren, HTC telefoon laten repareren, Nokia telefoon laten repareren, Microsoft telefoon laten repareren, Motorola telefoon laten repareren, BlackBerry telefoon laten repareren, Xiaomi telefoon laten repareren, Asus telefoon laten repareren, Lenovo telefoon laten repareren, Samsung tablet laten repareren, iPad laten repareren, LG tablet laten repareren, Sony tablet laten repareren, Microsoft tablet laten repareren, Asus tablet laten repareren, Lenovo tablet laten repareren.