Skip to content
Dit kunnen wij!

Behuizing laten repareren

Behuizing laten repareren? De behuizing van jouw telefoon of tablet beschermt het toestel tegen vuil, stoten en vocht. Is de behuizing van jouw telefoon of tablet gebogen of krom? Beschadigd of ingedeukt? Blijf hier dan niet mee rondlopen want dit kan ervoor zorgen dat jouw toestel intern op den duur nóg meer schade oploopt. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Je kunt bij Mega Repair snel en deskundig de behuizing laten repareren.

Veelvoorkomende schade

Dit zijn de meest voorkomende schades aan toestellen. Staat jouw schade er ook bij? Of kunnen we je met een heel ander reparatieverzoek helpen?
0%
Beeldscherm
0%
Waterschade
0%
Oplaadpunt
0%
Accu

Waarom Mega Repair?

Omdat we gewoon goed zijn in wat we doen. Onze monteurs zijn echte vakmensen en begrijpen dat jij snel weer bereikbaar wil zijn of je tablet nodig hebt.

Gecertificeerde monteurs

ESD veilige werkomgeving

Professionele werkplaats

Service met een glimlach

Meer dan 10 jaar ervaring

Ook voor bedrijven

Behuizing reparatie

Is jouw telefoon of tablet gevallen en is de behuizing nu kapot of beschadigd? Zit er een barst in de achterkant van jouw toestel of is de zijkant heel erg beschadigd? In het ergste geval doet jouw telefoon of tablet het helemaal niet meer. Gelukkig zijn wij er dan voor je! De medewerkers van Mega Repair zijn allemaal zeer deskundig en professioneel. Wij zorgen er graag voor dat jij jouw telefoon of tablet na de reparatie weer optimaal kan gebruiken. Wist je dat? Ook voor zakelijke klanten staan wij graag klaar! Niets is tenslotte belangrijker dan overal en áltijd goed bereikbaar zijn. Heb jij nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Snel en deskundig jouw telefoon of tablet behuizing laten repareren door Mega Repair

Is de behuizing van jouw telefoon of tablet aan vervanging toe? Dan is de behuizing laten repareren door Mega Repair dé oplossing. De behuizing van jouw telefoon of tablet wordt enkel gerepareerd met originele onderdelen. Wij staan bekend om onze snelle, professionele en deskundige reparaties. Mocht het toch voorkomen dat een reparatie langer duurt dan verwacht? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij bieden indien nodig ook een leentoestel aan. Wij denken graag met onze klanten mee en vinden altijd wel een passende oplossing.

Problemen zijn er tenslotte om op te lossen! Bij Mega Repair beschikken wij over een professionele en ESD veilige werkplaats, al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben al meer dan 10 jaar ervaring. Wij zorgen er graag voor dat jij jouw toestel zo goed als nieuw terugkrijgt. Bovendien krijg je ook nog 12 maanden garantie op jouw reparatie. Heb jij een telefoon of tablet voor zakelijk gebruik? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht! Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen op het gebied van de reparaties.

Behuizing laten repareren op locatie

Wanneer de behuizing van jouw telefoon of tablet kapot is wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Bij Mega Repair kunnen wij op onze eigen reparatieafdeling de behuizing repareren van jouw telefoon of tablet. Je hoeft niet lang te wachten op de reparatie. Wij repareren eventueel ook op locatie bij een Optie1 winkel bij jou in de buurt. Check vooraf even bij ons wanneer wij bij jou op locatie in de buurt zijn! Heb je nog andere vragen? Stel ze dan gerust.

Maak een afspraak

Door middel van ons handige afspraaksysteem plan je gemakkelijk een afspraak in. Geef aan welke telefoon of tablet je graag wilt laten repareren, om welk merk en om welk model het gaat. Kies vervolgens een geschikte datum en voilà! Let wel op, de afspraak is pas definitief wanneer deze door ons wordt bevestigd. Tot snel!

iPhone laten repareren, Samsung telefoon laten repareren, Huawei telefoon laten repareren, Oneplus telefoon laten repareren, LG telefoon laten repareren, Sony telefoon laten repareren, HTC telefoon laten repareren, Nokia telefoon laten repareren, Microsoft telefoon laten repareren, Motorola telefoon laten repareren, BlackBerry telefoon laten repareren, Xiaomi telefoon laten repareren, Asus telefoon laten repareren, Lenovo telefoon laten repareren, Samsung tablet laten repareren, iPad laten repareren, LG tablet laten repareren, Sony tablet laten repareren, Microsoft tablet laten repareren, Asus tablet laten repareren, Lenovo tablet laten repareren.